Web design: ISA Multimedia

Contactati-ne ! Sitemap Cautare Abonati-va la newsletter ! Vizitati-ne blogul !

CE ESTE ACTIVATORUL DE AER UNIPOLMAG AE MAX?

CUM SE INSTALEAZA ACTIVATORUL DE AER UNIPOLMAG AE MAX

UNDE SE INSTALEAZA ACTIVATORUL DE AER UNIPOLMAG AE MAX?

CE ESTE ACTIVATORUL DE AER UNIPOLMAG AE MAX?

Activatorul de aer denumit UNIPOLMAG AE - MAX este o piesa vitala pentru toate motoarele cu combustie interna, in special pt motoarelele cu injectie deoarece UNIPOLMAG AE - MAX mareste aderenta  moleculelor de oxigen absorbite din aerul ce alimenteaza camera de combustie, crescand astfel eficienta procesului de ardere.

Motoarele diesel si motoare alimentate cu benzina au nevoie de activatorul AE in tandem cu   activatorul UNIPOLMAG FE in scopul de a spori eficienta combustiei .  Multe teste de laborator si operationale au dovedit ca,   activarea magnetica a aerului este extrem de importanta pentru ambele motoare cu injectie pe benzina si motoarele diesel.


Magnetizarea exclusiva a combustibilului nu este suficienta pentru obtinerea de rezultate bune pe toata gama de turatii cu sarcini diferite. Pentru a intelege, ar trebui sa ne amintim ca, pentru a arde doar 1 kg de benzina un motor necesita cca.15 kg de aer.  Placa de jos a UNIPOLMAG AE-MAX   contine un magnet special   plat. Acest lucru ofera o mai buna tratare a aerului si se obtine in plus o imbunatatirea puterii motorului si o dinamica superioara, precum si reducerea consumului de combustibil dar si reducerea emisiilor de CO, HC, NO sau emisiile de PM.


UNIPOLMAG FE (combustibil) si AE (aer) reprezinta sistemul cel mai eficient, la nivel mondial, pentru imbunatatirea procesului de ardere a combustibililor de hidrocarburi (benzina, motorina, GPL).


Activatoarele de aer UNIPOLMAG sunt protejate prin patentele: PL186233, EU 0964994, OE 69825730. USA 6,143.045.

CUM SE INSTALEAZA ACTIVATORUL DE AER UNIPOLMAG AE MAX?

Trageti banda de plastic, prin orificiile laterale din partea superioara si inferioara a activatorului. Nu trageti pana la capat.  Lasa o bucla de cca. 6 cm.Conducta de aer ar trebui sa fie plasate dupa cum se arata in fig. 1

Strangeti simultan benzile de plastic de pe partea stinga si  dreapta  astfel ca distanta (A) este egala cu distanta (B). Admisia aerului trebuie sa fie adiacenta ambelor parti ale activatorlui asa cum se arata in fig. 2.

UNDE SE INSTALEAZA ACTIVATORUL DE AER UNIPOLMAG AE MAX?

In sistemele cu iniectie, UNIPOLMAG AE ar trebui sa fie instalat in spatele filtrului de aer, de preferinta pe un segment din plastic sau cauciuc (versiunea A), cat mai aproape de motor. Daca activatorul AE nu poate fi instalat in spatele filtrului de aer, este recomandat sa se instaleze pe traseul comun comun   in fata  filtrului (varianta B).


La motoarele diesel activatorul AE ar trebui sa fie instalat in spatele filtrului de aer (versiunea A), de preferinta pe un segment din plastic sau cauciuc, aproape de motor. In masinile echipate cu turbocompresor de aer ar trebui sa fie instalat, de exemplu: in spatele filtrului si in spatele sau in spatele turbo intercooler (varianta B).


Sus | Inapoi la pagina cu reducerea consumului de carburant

COD COMERCIAL

Activatori UNIPOL MAG

pentru carburant si aer:

CAMIOANE - AUTOBUZE - MASINI AGRICOLE

PRET SET * (Lei)

UNPL - MD

100 R150 E

3 x FE 1 + 2 x AE Max

pt. toate mijloacele de transport de putere medie

(2400 cm3 - 4000 cm3)

1872

UNPL - SD

160 R250 E

2 x FE 1+ 1 x FE2 + 2x AMT

pt. camioane de max. 12000 cm3

2984

* Pretul nu include TVA si este calculat pentru cursul de schimb  1 Euro = 4,37 lei.

GRATUIT: Pre-evaluarea economiei de carburant.

CE INFORMATII TREBUIE SA FURNIZATI DVS.  >>>

  • diametrul furtului dintre filtru si pompa de carburant
  • diametrul furtului dintre filtru si pompa de carburant
  • capacitate motor
  • nume producator vehicul

ECONOMIE GARANTATA >>>

5% - 14% RULAJ URBAN

8% - 34% RULAJ INTERN-URBAN

Solicitati o estimare gratuita !

Download aceasta oferta in format PDF.

40 % DISCOUNT

PROMOTIE LIMITATA >>>

LANSARE CONTRACT DISTRIBUTIE ECONOMIZOARE AUTO UNIPOL pentru

MIJLOACE TRANSPORT MARFA si

MASINI AGRICOLE

REDUCERE CONSUM: Activatorul de aer UNIPOL AE MAX: