Web design: ISA Multimedia

Contactati-ne ! Sitemap Cautare Abonati-va la newsletter ! Vizitati-ne blogul !

Reduceti consumul de benzina utilizand HHO

Produsele necesare pentru implementarea HHO pe masina Dvs.

Ce este HHO?

Principiile HHO

REDUCETI CONSUMUL DE BENZINA UTILIZAND HHO

Transformati-va masina Dvs. consumatoare de benzina intr-un mini-hibrid, utilizand un generator HHO. Tehnologia este simpla si poate fi instalata fara ajutorul unui mecanic, conversia autoturismului fiind complet reversibila.

Cititi mai jos despre avantajele utilizarii HHO pe masina Dvs:

PRODUSE NECESARE PENTRU IMPLEMENTARE HHO PE MASINA DVS.

Produse obligatorii:

Produse suplimentare:

Vizitati magazinul pentru informatii despre preturi.

CE ESTE HHO?

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, pilotii care zburau mai jos deasupra intinderilor mari de apre au observat ca au un consum mai bun la carburant. In urma efectuarii de cercetari, s-a constatat ca incalzirea motorului, impreuna cu picaturile de carburant si vaporii de apa au generat un gaz denumit HHO, care a condus la un consum mai redus de carburant.

Deci, HHO (sau OxiHidrogen, sau gazul lui Brown) este un supliment pentru carburant produs din hidrogen si oxigen. Prin utilizarea unui echipament adecvat instalat pe masina Dvs., se extrage HHO din apa si se transmite motorului. Acest proces este cunoscut sub denumirea de electroliza si dupa cum vedeti in exemplu de mai sus, nu este deloc o inventie noua.

PRINCIPIILE HHO

H2O inseamna apa. Mai exact, H2O ne spune ca molecula de apa este formata din doi atomi de Hidrogen si un atom de Oxigen. Electroliza inseamna pur si simplu sa conectam apa la o sursa de curent, moment in care atomii de hidrogen vor migra catre electrodul negativ, iar atomii de oxigen vor migra catre electrodul pozitiv. Deci, am obtinut elementele de baza ale apei: hidrogen si oxigen.

De fapt, gazul HHO nu este altceva decat atomi liberi de hidrogen si oxigen, extrasi din apa prin procesul de electroliza.

Pe da alta parte, benzina este formata din siruri de hidrocarbon, adica din atomi de hidrogen si carbon. Principala sursa de poluare provine din atomii de carbon ramasi, care nu sunt arsi.

Un generator HHO pur si sumplu adauga atomi de hidrogen si oxigen la procesul de combustie. Amestecul arde rapid, la temperaturi mai inalte, astfel incat ajuta la completarea procesului de combustie a benzinei.

Sunt arsi mai multi atomi de carbon, de aceea genereaza mai putine particule de monoxid de carbon si hidrocarbon. Reduce incalzirea excesiva a motorului si ofera mai multe putere datorita combustiei mai complete a benzinei, deci se consumul de benzina se reduce.

DE CE AUTOTURISMELE NU SE LIVREAZA DEJA ECHIPATE CU TEHNOLOGIE HHO?

In primul deoarece aceasta tehnologie inseamna pierderi importante pentru companiile petroliere si pentru guverne. Luand ca exemplu doar Romania, potrivit Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, la nivel national, la sfarsitul anului 2010 erau inmatriculate in Romania 5,4 milioane masini. Daca fiecare masina si-ar reduce consumul cu doar 20%, ganditi-va sumele care nu ar mai ajunge in conturile companiilor care comercializeaza carburant si la taxele de tot felul pe care le practica guvernul.

In al doilea rand, chiar daca este disponibila, tehnologia nu este inca foarte cunoscuta la nivelul populatiei. Nu exista clipuri publicitare la televizor, nu exista reclame in publicatii (ziare, reviste, etc).  Doar pe Internet pot fi gasite informatii complete, insa acestea trebuie cautate.

CONDITII LEGALE

Acest tip de echipamente nu se afla pe lista de echipamente ce necesita omologare sau certificare. Registrul Auto Roman poate elibera, la cerere, un document care stipuleaza acest lucru. Documentul se refera la un echipamente oxihidrogen generic.

Sus | Inapoi in pagina depre reducerea consumului de carburant

Informatii despre accesorii hho:

Chip EFIE

Modulator de puls (PWM)

De ce autoturismele nu se livreaza echipamente cu generatoare HHO?

Conditii legale

REDUCERE CONSUM: Despre HHO: