Web design: ISA Multimedia

Contactati-ne ! Sitemap Cautare Abonati-va la newsletter ! Vizitati-ne blogul !

CONDITII DE UTILIZARE

Vizitarea site-ului www.brumexlin.ro si accesarea functiilor oferite de site are semnificatia acceptului termenilor si conditiilor specificate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.brumexlin.ro este proprietatea companiei BRUMEXLIN SRL, care are dreptul de a modifica termenii si conditiile detaliate mai jos fara o notificare prealabila catre utilizatorii acestui site.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul www.brumexlin.ro apartine companiei BRUMEXLIN SRL si are drept scop prezentarea si comercializarea produselor oferite de companie. Echipa BRUMEXLIN SRL depune toate eforturile pentru ca informatiile site-ului www.brumexlin.ro sa fie actualizat, complet si corect, insa nu garanteaza corectitudinea sau exactitatea acestuia. Imaginile ce insotesc produsele au caracter informativ.

PRETURILE SERVICIILOR

Pentru informatii referitoare la preturile si/sau produsele oferite de BRUMEXLIN SRL, trimiteti va rugam o cerere de oferta sau un email, specificand serviciile/produsele de interes, cat si datele Dvs. de contact.

PROGRAMUL DE LUCRU

Luni-Vineri, in intervalul orar 9:00-17:00 (in afara zilelor nelucratoare si a sarbatorilor legale).

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.brumexlin.ro este proprietatea companiei BRUMEXLIN SRL si se refera la: continutul grafic (imagini, elemente de grafica Web, butoane, icon-uri, etc), continut audio/video, texte, animatii, scripturi, documentatii postate si orice fel de alte date.

Continutul site-ului www.brumexlin.ro nu poate fi utilizat fara acordul in scris din partea BRUMEXLIN SRL, cu exceptia cazurilor in care exista texte explicative care ofera acest drept clientilor/utilizatorilor site-ului www.brumexlin.ro.

LIMITAREA SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

BRUMEXLIN SRL nu este responsabila si nu garanteaza in nici un fel pentru functionarea/functionalitatea site-ului sau a informatiilor/continutul site-ului. BRUMEXLIN SRL nu este responsabila pentru pagube, de orice fel, ce deriva din utilizarea site-ului www.brumexlin.ro, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

BRUMEXLIN SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.brumexlin.ro.

BRUMEXLIN SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site, direct sau indirect.

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele furnizate de catre clientii sau vizitatorii site-uluiin cadrul comunicatiilor cu personalul BRUMEXLIN SRL sunt utilizate numai in scopuri de identificare, comunicare si ofertare servicii/produse pe respectivul site. Ele nu vor fi vandute, inchirate sau oferite fara acordul explicit al clientilor.

Prin accesarea site-ului www.brumexlin.ro, cumpararea de servicii sau trimiterea de mesaje electronice (e-mail) catre BRUMEXLIN SRL, se considera ca utilizatorul consimte primirea de mesaje din partea www.brumexlin.ro in format electronic.

BRUMEXLIN SRL nu incurajeaza spam-ul si de aceea toate mesajele de e-mail trimise clientilor sunt expediate cu acordul acestora. In orice moment, clientii pot solicita ca datele lor sa fie sterse din baza de date a companiei.

BRUMEXLIN SRL nu isi asuma responsabilitate pentru pierderile de orice fel cauzate de erori hardware/software ale echipamentelor de calcul utilizate pe parcursul unei tranzactii, indiferent de natura acesteia. De asemenea nu se garanteaza faptul ca serverul gazda, site-ul sau e-mailurile expediate de pe site-ul www.brumexlin.ro nu contin virusi sau alte module daunatoare.

Datorita faptului ca site-ul contine publicitate Google Addsense, este posibil ca pe calculatorul local sa fie salvate sau citite cookies in vederea colectarii de informatii pentru beneficiarii publicitatii Addsense.

FRAUDA

Vor fi considerate tentative de fraudare oricare din urmatoarele activitati: orice incercare de a accesa datele personale ale clientilor site-ului www.brumexlin.ro; orice incercarea de a modifica continutul site-ului www.brumexlin.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este gazduit site-ul www.brumexlin.ro.

Orice tentativa de fraudare va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti (utilizatori) si site-ul www.brumexlin.ro, care este proprietatea BRUMEXLIN SRL, va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate aici. Compania BRUMEXLIN SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila a clientilor, inregistrati sau neinregistrati.

DATE DE CONTACT

BRUMEXLIN SRL

Str. Logofatul Tautu nr. 53, sector 3, Bucuresti - Tel/Fax 021 3235479

E-mail: office@brumexlin.ro

Inceput pagina ...

Termeni si conditii

Confidentialitatea datelor

TERMENI SI CONDITII